skip to Main Content

Fantastisch werk

Fantastisch werk, Neelie en Dannny Timmer bedankt! Ons huis hadden we al eens van goed hang- en sluitwerk laten voorzien en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) verkregen. Toch bleek er tijdens onze vakantie een poging tot inbraak te zijn geweest. De schade aan het raam- en deurkozijn was aanzienlijk, maar er is niemand binnen geweest!

Onlangs op uitnodiging van Danny naar een bijzonder interessante inbraakpreventie-avond geweest. Duidelijk werd dat de PKVW eisen inmiddels verzwaard zijn, omdat inbrekers er nieuwe technieken op nahouden. Vooral de inbraak methode kerntrekken maakt het mogelijk dat men binnen dertig seconden binnen is! Dus we hebben Danny gevraagd veiligheidsbeslag te monteren mèt kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinders beschermd zijn tegen het uitboren. Hierdoor hebben wij weer het nieuwe PKVW keurmerk verkregen.

Wij hebben Danny ook gevraagd om al onze oude binnendeuren te vervangen. Een van zijn specialiteiten en we kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer te spreken zijn over de nieuwe luxe deuren, terwijl de kosten reuze zijn meegevallen. Danny Timmer verdient zeker onze aanbeveling!

Back To Top