skip to Main Content

Inbraakpreventie en beveiliging

Inbraak in uw woning of bedrijfspand – u moet er niet aan denken. Materiële waarde valt te verzekeren, maar emotionele waarde maakt sommige eigendommen onvervangbaar. En wat te denken van uw gevoel van veiligheid? Wacht dus niet tot er bij u ingebroken wordt, maar neem contact met op met Danny Timmer voor een inbraakpreventiecheck.

Danny Timmer is een gecertificeerde vakman die de nieuwste technieken toepast om uw huis of bedrijfspand veiliger te maken. De hoge standaarden die hij hanteert voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Voordelen van beveiligen door Danny Timmer:

  • 95% minder kans op inbraak.
  • Tot 20% korting van uw verzekeraar op de premie van uw inboedelverzekering.
  • Advies op maat en specialistische kennis op gebied van beveiliging.

Vraag nu een preventiecheck aan; neem contact met ons op.

Timmer- en onderhoudswerk

Reparaties, zeker in monumentale woningen en panden, verdienen uiterst bekwame zorg. Niets is lelijker dan een reparatie die je ziet. Door onze ervaring bent u verzekerd van een mooie oplossing. Of het nu gaat om renovatie, reparatie of onderhoud van kozijnen, ramen of deuren, u kunt voor iedere klus bij ons terecht. Ook voor betimmeringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u nu een kledingkast wilt in een ogenschijnlijk onmogelijk formaat, een praktisch kinderbankje of een mooie grote eettafel passend in uw jaren 30 woning… alles is mogelijk! Want wat is er nu mooier dan meubels die echt bij u passen? U kunt daarbij rekenen op gedegen kwaliteitsmateriaal. De meubels krijgen een authentiek karakter door sublieme details.

We zijn trots op ons werk, hier ziet u enkele voorbeelden van ons werk.

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top