skip to Main Content
Danny is bij ons geweest voor een preventie advies. Ik moet zeggen dat het zeer scherpe tarieven zijn en ik heb Danny ervaren als een echte vakman! Hij is erg betrokken bij zijn vak.

Echte vakman. Levert perfect werk. Of het nu gaat om beveiliging of onderhoud. Wij zijn zeer tevreden.

Wij hadden oude metalen kozijnen (cremekleurig) en opdekdeuren in onze woning. Wij hebben deze laten vervangen door houten kozijnen en mooie hoge houten deuren met sierbeslag. Wat een kwaliteit en vakwerk ! Goede prijs- en kwaliteit verhouding.

Danny is op en top een vakman. Levert gedegen werk, en het gaat in één keer goed.
Klasse werk dus, waar ik echt tevreden over ben !

Danny heeft eersteklas werk afgeleverd en mijn woning is van top tot teen beveiligd met het politie keurmerk.
Ook bedankt voor de goede adviezen en tips in het algemeen.
We zijn helemaal blij.

Danny, dank voor wat je gisteren aan inbraakpreventie in ons huis hebt gedaan. Het ziet er top uit. Geeft een veilig gevoel. Ton

Beste Danny, naast het netjes vervangen en bijzetten van sloten zijn wij erg blij met het resultaat van de kledingkast en ombouw van de verwarming welke je voor ons hebt gemaakt en geschilderd. Dank voor je goede ideeën en aanvullingen en het is precies geworden zoals we hadden gehoopt.

Danny Timmer kan van harte aanbevelen. Als eigenaar van een monumentenpand valt er altijd wat te onderhouden. Dat doet Danny Timmer al jaren voortreffelijk. Een aanrader dus.

Hoi Danny. Bedankt voor het meedenken en het leveren van vakwerk. Alle sloten zijn vervangen, de gaten zijn gestopt. Laat de inbrekers maar komen nu we het beveiligingscertificaat op zak hebben. Ik geef ze NU geen schijn van kans meer. Bedankt!

Een kunstenaar! Een prachtige boekenkast gemaakt in onze zitkamer, petje af! Bovendien in stijl met het karakter van het huis!

Prima werk verricht. Danny Timmer een vakman, zeker op het gebied van beveiliging

Danny is een vakman, werkt netjes, komt zijn afspraken na en denkt mee met een klant. We zijn heel tevreden.

Goed teamwork met Theo Veenstra. Zowel espanjoletten als sloten zijn mooi en solide geplaatst.

Fantastisch werk, Neelie en Dannny Timmer bedankt! Ons huis hadden we al eens van goed hang- en sluitwerk laten voorzien en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) verkregen. Toch bleek er tijdens onze vakantie een poging tot inbraak te zijn geweest. De schade aan het raam- en deurkozijn was aanzienlijk, maar er is niemand binnen geweest!

Onlangs op uitnodiging van Danny naar een bijzonder interessante inbraakpreventie-avond geweest. Duidelijk werd dat de PKVW eisen inmiddels verzwaard zijn, omdat inbrekers er nieuwe technieken op nahouden. Vooral de inbraak methode kerntrekken maakt het mogelijk dat men binnen dertig seconden binnen is! Dus we hebben Danny gevraagd veiligheidsbeslag te monteren mèt kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinders beschermd zijn tegen het uitboren. Hierdoor hebben wij weer het nieuwe PKVW keurmerk verkregen.

Wij hebben Danny ook gevraagd om al onze oude binnendeuren te vervangen. Een van zijn specialiteiten en we kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer te spreken zijn over de nieuwe luxe deuren, terwijl de kosten reuze zijn meegevallen. Danny Timmer verdient zeker onze aanbeveling!

Back To Top